همه چیز درباره شهاب حسینی
متن دلخواه شما
گرفتن اطلاعاتی در باره ی فیلم ها+دانلود برخی از فیلم ها و سریال ها
شنبه 18 مرداد 1393 ساعت 18:58 | بازدید : 983 | نوشته ‌شده به دست عرفان بصراوی | ( نظرات )
 

شهاب حسینی,شهاب حسینی و همسرش,شهاب حسینی در کلاه قرمزی,[categoriy]

بیوگرافی بازیگران و هنرپیشه ها - همه چیز درباره شهاب حسینی

حوالی سال‌های میانی دهه 70 بود که گروهی از هنرمندان جوان و فعال در تئاتر دانشجویی، گردهم آمده و در غالب تیمی دوستانه به اجرای برنامه‌های طنز می‌پرداختند. به شهرهای مختلف سفر می‌کردند و برنامه‌های شاد اجرا می‌کردند. اعضای این گروه بعدها هر یک در عالم طنز سینما و تلویزیون به‌چهره‌ای شناخته شده تبدیل شدند جز یکی؛ عضو سر به‌زیر و به‌ظاهر بی‌استعداد در طنازی روی صحنه، که در جریان فعالیت گروه هم کم‌کم از بازی فاصله گرفت و به شومنی یا به تعبیر وطنی «اجرا» روی آورد. نادر سلیمانی، نصرالله رادش، یوسف صیادی، یوسف تیموری و رضا شفیعی‌جم نام‌های بعدتر شناخته شده این گروه کوچک بودند و عضو سر به‌زیر و شومن گروه هم «سید شهاب‌الدین حسینی تنکابنی».

آغاز در دوران «نیم رخ»
شهاب حسینی جوان از همان سال‌های 75، 76 که حضور در عرصه هنر را در تئاترهای دانشجویی تجربه می‌کرد، پله پله مسیر خود را در دنیای شهرت و هنرورزی یافت و در نخستین تجربه تلویزیونی خود به‌واسطه یکی از هم‌دانشگاهی‌ها به برنامه «جمعه‌ها با شبکه2» از گروه کودک و نوجوان این شبکه پیوست. او که در این برنامه اجرای مسابقات مردمی و خلق فضایی شاد برای تلویزیون را عهده‌دار بود، در حین این هم‌کاری با نادر سلیمانی و بعدها با کامران ملک‌مطیعی آشنا شد. آشنایی با سلیمانی ورودش به همان گروه دوستانه را در پی داشت و ملک‌مطیعی هم پل ارتباطی او با دنیای رادیو شد. گویندگی و ایفای نقش در نمایش‌های رادیویی گام دیگری در تجربه‌اندوزی و تثبیت شهاب جوان به‌عنوان هنرمندی توانمند در عرصه بازی و اجرا بود. در همین ایام زمزمه تولید برنامه‌ای متفاوت در گروه کودک و نوجوان شبکه دوم، شهاب کنجکاو را برای ورود به عرصه‌ای نو تحریک می‌کند. اواخر دهه هفتاد تلویزیون در رویکردی جدید برای جلب توجه نسل نوجوان و جوان برنامه‌های جدیدی را تدارک دید و جهت برقراری ارتباط بیشتر با مخاطبان، سعی شد از مجریان جوان استفاده شود. از جمله این برنامه‌ها «نیم رخ» بود که تعدادی از هنرمندان فعلی سینما و تلویزیون از آنجا پا به عرصه شهرت گذاشتند؛ امیر حسین مدرس، حسین رفیعی، شقایق دهقان، صابر ابر، مهدی و محمد سلوکی از این دسته‌اند. 
شهاب حسینی جوان از همان سال‌های 75، 76 که حضور در عرصه هنر را در تئاترهای دانشجویی تجربه می‌کرد، به‌واسطه یکی از هم‌دانشگاهی‌ها به برنامه «جمعه‌ها با شبکه2» از گروه کودک و نوجوان این شبکه پیوست.

نفس عمیق با «اکسیژن»
هم‌زمان گروه کودک و نوجوان شبکه دوم سیما هم به صرافت ساخت برنامه‌ای در سبک و سیاق «نیم رخ» افتاد که این مصادف شده بود با ورود شهاب جوان به این گروه. بعد از مدتی برنامه‌ای در عصرهای نیمه دوم سال 77 از این شبکه روی آنتن رفت که «اکسیژن» نام داشت و جنگی ترکیبی با آیتم‌های موسیقی و نمایش بود. این برنامه متفاوت در مدت کوتاهی توانست در میان گروه سنی جوان به محبوبیتی حتی بالاتر از «نیم رخ» برسد و مهمترین دلیل آن هم اجرا بود. مجری جوانی در قاب تلویریون ظاهر شد که از جنس جوانان آن دوره بود، مثل آنان لباس می‌پوشید و حرف‌های دلشان را به زبانی گویا می‌گفت. شهاب‌الدین همان مجری جوان بود که از میان 150 نفر متقاضی اجرای این برنامه توانست نظر تهیه‌کننده را جلب کرده و مهمترین تجربه آن سال‌ها را در کارنامه خود ثبت کند. او در قیاس با سایرینی که هم‌زمان شناخته‌شدن از شبکه‌های تلویزیونی را تجربه می‌کردند، آینده‌ای متفاوت برای خود ترسیم کرد و به واسطه پشتکار و البته انتخاب‌‌های صحیح به توفیقاتی منطقی و مقبول در نگاه دیگران دست‌یافت؛ شهاب حسینی در میان آن سایرین، نه فقط «مشهور» که «محبوب» هم شده بود. این تصویری ازشهاب حسینی در پایان دهه هفتاد است.

در قامت «پلیس جوان»
در آغاز دهه 80 اما مسیری تازه در برابر او قرار گرفت و اعتماد زنده‌یاد امیر قویدل، او را به چهره‌ای سینمایی تبدیل کرد. «رخساره» نخستین حضور رسمی شهاب حسینی برپرده سینماها بود که موفقیت چندانی را برای او در گام نخست به همراه نداشت چراکه شهاب سال پیش‌ از آن(1379) و از طریق ایفای نقش در مجموعه «پس از باران» به چهره‌ای آشنا برای مخاطبان بدل شده بود و نیاز به گامی استوارتر برای ماندگاری در سینما داشت. هرچند شهاب در آن سال تنها حضور در فیلم هنوز اکران نشده «آدمک‌ها» را در کنار «رخساره» تجربه کرد، اما بعدها حضورش در فیلم‌ها شتاب بیشتری گرفت، تا امروز یکی از پرکارترین‌های سینما شناخته شود. پخش مجموعه تلویزیونی «پلیس جوان» در کنار اکران «رخساره» شهاب را بیش از پیش در برابر چشم مخاطبان قرار داد و کارگردانان دیگر به تکاپوی بهره‌گیری از این جوان خوش سیما و بااستعداد افتادند. سه فیلم «زهرعسل»، «واکنش پنجم» و «این زن حرف نمی‌زند» در سال 81 در همین فضا مقابل دوربین رفت.

افتخار پشت افتخار
بعدها کارنامه شهاب بی‌وقفه در هر سال با حداقل دو فیلم پله‌پله شاکله یافت و پربار شد. هر چند در این مسیر تجربه‌های ناموفقی هم ثبت شد اما پیش روی شهاب راهی باز شد تا بتواند به جایی برسد که در یک سال (1387) هفت فیلم را در کارنامه خود ثبت کند؛ «آناهیتا»، «حوالی اتوبان»، «درباره الی...»، «دل‌شکسته»، «سایه وحشت»، «سوپراستار» و «نیلوفر». او در همین سال توانست سیمرغ جشنواره فجر را برای حضور در «سوپر استار» از آن خود کند و با حضور در «نیلوفر» به عرصه بازی‌های بین‌المللی ورود داشته باشد. 
در آغاز دهه 80 مسیری تازه در برابر شهاب قرار گرفت و اعتماد زنده‌یاد امیر قویدل، او را به چهره‌ای سینمایی تبدیل کرد. «رخساره» نخستین حضور رسمی شهاب حسینی برپرده سینماها بود که موفقیت چندانی را برای او در گام نخست به همراه نداشت
«درباره الی...» هم که بی‌تردید یکی از درخشان‌ترین حضورهای سینمایی او را رقم زد. حضوری که یکسال بعد بازی در «جدایی نادر از سیمین» را برای او رقم زد و خرس نقره‌ای برلین را هم به کارنامه افتخاراتش افزود. حسینی این روزها هم زمان دو فیلم «جدایی نادر از سیمین» و «برف روی شیروانی داغ» را روی پرده دارد که کمتر مخاطبی با تماشای آن‌ها میتواند حدس بزند حسینی جوان در سال‌های نه‌چندان دور همراه با چهره‌هایی چون رضا شفیعی‌جم و یوسف صیادی وارد عرصه بازیگری شده‌است.
بیوگرافی بازیگران و هنرپیشه ها - تبیان
ویرایش و تلخیص:آکاایران

 

حوالی سال‌های میانی دهه 70 بود که گروهی از هنرمندان جوان و فعال در تئاتر دانشجویی، گردهم آمده و در غالب تیمی دوستانه به اجرای برنامه‌های طنز می‌پرداختند. به شهرهای مختلف سفر می‌کردند و برنامه‌های شاد اجرا می‌کردند. اعضای این گروه بعدها هر یک در عالم طنز سینما و تلویزیون به‌چهره‌ای شناخته شده تبدیل شدند جز یکی؛ عضو سر به‌زیر و به‌ظاهر بی‌استعداد در طنازی روی صحنه، که در جریان فعالیت گروه هم کم‌کم از بازی فاصله گرفت و به شومنی یا به تعبیر وطنی «اجرا» روی آورد. نادر سلیمانی، نصرالله رادش، یوسف صیادی، یوسف تیموری و رضا شفیعی‌جم نام‌های بعدتر شناخته شده این گروه کوچک بودند و عضو سر به‌زیر و شومن گروه هم «سید شهاب‌الدین حسینی تنکابنی».

آغاز در دوران «نیم رخ»
شهاب حسینی جوان از همان سال‌های 75، 76 که حضور در عرصه هنر را در تئاترهای دانشجویی تجربه می‌کرد، پله پله مسیر خود را در دنیای شهرت و هنرورزی یافت و در نخستین تجربه تلویزیونی خود به‌واسطه یکی از هم‌دانشگاهی‌ها به برنامه «جمعه‌ها با شبکه2» از گروه کودک و نوجوان این شبکه پیوست. او که در این برنامه اجرای مسابقات مردمی و خلق فضایی شاد برای تلویزیون را عهده‌دار بود، در حین این هم‌کاری با نادر سلیمانی و بعدها با کامران ملک‌مطیعی آشنا شد. آشنایی با سلیمانی ورودش به همان گروه دوستانه را در پی داشت و ملک‌مطیعی هم پل ارتباطی او با دنیای رادیو شد. گویندگی و ایفای نقش در نمایش‌های رادیویی گام دیگری در تجربه‌اندوزی و تثبیت شهاب جوان به‌عنوان هنرمندی توانمند در عرصه بازی و اجرا بود. در همین ایام زمزمه تولید برنامه‌ای متفاوت در گروه کودک و نوجوان شبکه دوم، شهاب کنجکاو را برای ورود به عرصه‌ای نو تحریک می‌کند. اواخر دهه هفتاد تلویزیون در رویکردی جدید برای جلب توجه نسل نوجوان و جوان برنامه‌های جدیدی را تدارک دید و جهت برقراری ارتباط بیشتر با مخاطبان، سعی شد از مجریان جوان استفاده شود. از جمله این برنامه‌ها «نیم رخ» بود که تعدادی از هنرمندان فعلی سینما و تلویزیون از آنجا پا به عرصه شهرت گذاشتند؛ امیر حسین مدرس، حسین رفیعی، شقایق دهقان، صابر ابر، مهدی و محمد سلوکی از این دسته‌اند. 
‌شهاب حسینی جوان از همان سال‌های 75، 76 که حضور در عرصه هنر را در تئاترهای دانشجویی تجربه می‌کرد، به‌واسطه یکی از هم‌دانشگاهی‌ها به برنامه «جمعه‌ها با شبکه2» از گروه کودک و نوجوان این شبکه پیوست.

نفس عمیق با «اکسیژن»
هم‌زمان گروه کودک و نوجوان شبکه دوم سیما هم به صرافت ساخت برنامه‌ای در سبک و سیاق «نیم رخ» افتاد که این مصادف شده بود با ورود شهاب جوان به این گروه. بعد از مدتی برنامه‌ای در عصرهای نیمه دوم سال 77 از این شبکه روی آنتن رفت که «اکسیژن» نام داشت و جنگی ترکیبی با آیتم‌های موسیقی و نمایش بود. این برنامه متفاوت در مدت کوتاهی توانست در میان گروه سنی جوان به محبوبیتی حتی بالاتر از «نیم رخ» برسد و مهمترین دلیل آن هم اجرا بود. مجری جوانی در قاب تلویریون ظاهر شد که از جنس جوانان آن دوره بود، مثل آنان لباس می‌پوشید و حرف‌های دلشان را به زبانی گویا می‌گفت. شهاب‌الدین همان مجری جوان بود که از میان 150 نفر متقاضی اجرای این برنامه توانست نظر تهیه‌کننده را جلب کرده و مهمترین تجربه آن سال‌ها را در کارنامه خود ثبت کند. او در قیاس با سایرینی که هم‌زمان شناخته‌شدن از شبکه‌های تلویزیونی را تجربه می‌کردند، آینده‌ای متفاوت برای خود ترسیم کرد و به واسطه پشتکار و البته انتخاب‌‌های صحیح به توفیقاتی منطقی و مقبول در نگاه دیگران دست‌یافت؛ شهاب حسینی در میان آن سایرین، نه فقط «مشهور» که «محبوب» هم شده بود. این تصویری از شهاب حسینی در پایان دهه هفتاد است.

در قامت «پلیس جوان»
در آغاز دهه 80 اما مسیری تازه در برابر او قرار گرفت و اعتماد زنده‌یاد امیر قویدل، او را به چهره‌ای سینمایی تبدیل کرد. «رخساره» نخستین حضور رسمی شهاب حسینی برپرده سینماها بود که موفقیت چندانی را برای او در گام نخست به همراه نداشت چراکه شهاب سال پیش‌ از آن(1379) و از طریق ایفای نقش در مجموعه «پس از باران» به چهره‌ای آشنا برای مخاطبان بدل شده بود و نیاز به گامی استوارتر برای ماندگاری در سینما داشت. هرچند شهاب در آن سال تنها حضور در فیلم هنوز اکران نشده «آدمک‌ها» را در کنار «رخساره» تجربه کرد، اما بعدها حضورش در فیلم‌ها شتاب بیشتری گرفت، تا امروز یکی از پرکارترین‌های سینما شناخته شود. پخش مجموعه تلویزیونی «پلیس جوان» در کنار اکران «رخساره» شهاب را بیش از پیش در برابر چشم مخاطبان قرار داد و کارگردانان دیگر به تکاپوی بهره‌گیری از این جوان خوش سیما و بااستعداد افتادند. سه فیلم «زهرعسل»، «واکنش پنجم» و «این زن حرف نمی‌زند» در سال 81 در همین فضا مقابل دوربین رفت.

افتخار پشت افتخار
بعدها کارنامه شهاب بی‌وقفه در هر سال با حداقل دو فیلم پله‌پله شاکله یافت و پربار شد. هر چند در این مسیر تجربه‌های ناموفقی هم ثبت شد اما پیش روی شهاب راهی باز شد تا بتواند به جایی برسد که در یک سال (1387) هفت فیلم را در کارنامه خود ثبت کند؛ «آناهیتا»، «حوالی اتوبان»، «درباره الی...»، «دل‌شکسته»، «سایه وحشت»، «سوپراستار» و «نیلوفر». او در همین سال توانست سیمرغ جشنواره فجر را برای حضور در «سوپر استار» از آن خود کند و با حضور در «نیلوفر» به عرصه بازی‌های بین‌المللی ورود داشته باشد. 
در آغاز دهه 80 مسیری تازه در برابر شهاب قرار گرفت و اعتماد زنده‌یاد امیر قویدل، او را به چهره‌ای سینمایی تبدیل کرد. «رخساره» نخستین حضور رسمی شهاب حسینی برپرده سینماها بود که موفقیت چندانی را برای او در گام نخست به همراه نداشت
«درباره الی...» هم که بی‌تردید یکی از درخشان‌ترین حضورهای سینمایی او را رقم زد. حضوری که یکسال بعد بازی در «جدایی نادر از سیمین» را برای او رقم زد و خرس نقره‌ای برلین را هم به کارنامه افتخاراتش افزود. حسینی این روزها هم زمان دو فیلم «جدایی نادر از سیمین» و «برف روی شیروانی داغ» را روی پرده دارد که کمتر مخاطبی با تماشای آن‌ها میتواند حدس بزند حسینی جوان در سال‌های نه‌چندان دور همراه با چهره‌هایی چون رضا شفیعی‌جم و یوسف صیادی وارد عرصه بازیگری شده‌است.

همه چیز درباره شهاب حسینی

 

شهاب حسینی,شهاب حسینی و همسرش,شهاب حسینی در کلاه قرمزی,[categoriy]

بیوگرافی بازیگران و هنرپیشه ها - همه چیز درباره شهاب حسینی

حوالی سال‌های میانی دهه 70 بود که گروهی از هنرمندان جوان و فعال در تئاتر دانشجویی، گردهم آمده و در غالب تیمی دوستانه به اجرای برنامه‌های طنز می‌پرداختند. به شهرهای مختلف سفر می‌کردند و برنامه‌های شاد اجرا می‌کردند. اعضای این گروه بعدها هر یک در عالم طنز سینما و تلویزیون به‌چهره‌ای شناخته شده تبدیل شدند جز یکی؛ عضو سر به‌زیر و به‌ظاهر بی‌استعداد در طنازی روی صحنه، که در جریان فعالیت گروه هم کم‌کم از بازی فاصله گرفت و به شومنی یا به تعبیر وطنی «اجرا» روی آورد. نادر سلیمانی، نصرالله رادش، یوسف صیادی، یوسف تیموری و رضا شفیعی‌جم نام‌های بعدتر شناخته شده این گروه کوچک بودند و عضو سر به‌زیر و شومن گروه هم «سید شهاب‌الدین حسینی تنکابنی».

آغاز در دوران «نیم رخ»
شهاب حسینی جوان از همان سال‌های 75، 76 که حضور در عرصه هنر را در تئاترهای دانشجویی تجربه می‌کرد، پله پله مسیر خود را در دنیای شهرت و هنرورزی یافت و در نخستین تجربه تلویزیونی خود به‌واسطه یکی از هم‌دانشگاهی‌ها به برنامه «جمعه‌ها با شبکه2» از گروه کودک و نوجوان این شبکه پیوست. او که در این برنامه اجرای مسابقات مردمی و خلق فضایی شاد برای تلویزیون را عهده‌دار بود، در حین این هم‌کاری با نادر سلیمانی و بعدها با کامران ملک‌مطیعی آشنا شد. آشنایی با سلیمانی ورودش به همان گروه دوستانه را در پی داشت و ملک‌مطیعی هم پل ارتباطی او با دنیای رادیو شد. گویندگی و ایفای نقش در نمایش‌های رادیویی گام دیگری در تجربه‌اندوزی و تثبیت شهاب جوان به‌عنوان هنرمندی توانمند در عرصه بازی و اجرا بود. در همین ایام زمزمه تولید برنامه‌ای متفاوت در گروه کودک و نوجوان شبکه دوم، شهاب کنجکاو را برای ورود به عرصه‌ای نو تحریک می‌کند. اواخر دهه هفتاد تلویزیون در رویکردی جدید برای جلب توجه نسل نوجوان و جوان برنامه‌های جدیدی را تدارک دید و جهت برقراری ارتباط بیشتر با مخاطبان، سعی شد از مجریان جوان استفاده شود. از جمله این برنامه‌ها «نیم رخ» بود که تعدادی از هنرمندان فعلی سینما و تلویزیون از آنجا پا به عرصه شهرت گذاشتند؛ امیر حسین مدرس، حسین رفیعی، شقایق دهقان، صابر ابر، مهدی و محمد سلوکی از این دسته‌اند. 
شهاب حسینی جوان از همان سال‌های 75، 76 که حضور در عرصه هنر را در تئاترهای دانشجویی تجربه می‌کرد، به‌واسطه یکی از هم‌دانشگاهی‌ها به برنامه «جمعه‌ها با شبکه2» از گروه کودک و نوجوان این شبکه پیوست.

نفس عمیق با «اکسیژن»
هم‌زمان گروه کودک و نوجوان شبکه دوم سیما هم به صرافت ساخت برنامه‌ای در سبک و سیاق «نیم رخ» افتاد که این مصادف شده بود با ورود شهاب جوان به این گروه. بعد از مدتی برنامه‌ای در عصرهای نیمه دوم سال 77 از این شبکه روی آنتن رفت که «اکسیژن» نام داشت و جنگی ترکیبی با آیتم‌های موسیقی و نمایش بود. این برنامه متفاوت در مدت کوتاهی توانست در میان گروه سنی جوان به محبوبیتی حتی بالاتر از «نیم رخ» برسد و مهمترین دلیل آن هم اجرا بود. مجری جوانی در قاب تلویریون ظاهر شد که از جنس جوانان آن دوره بود، مثل آنان لباس می‌پوشید و حرف‌های دلشان را به زبانی گویا می‌گفت. شهاب‌الدین همان مجری جوان بود که از میان 150 نفر متقاضی اجرای این برنامه توانست نظر تهیه‌کننده را جلب کرده و مهمترین تجربه آن سال‌ها را در کارنامه خود ثبت کند. او در قیاس با سایرینی که هم‌زمان شناخته‌شدن از شبکه‌های تلویزیونی را تجربه می‌کردند، آینده‌ای متفاوت برای خود ترسیم کرد و به واسطه پشتکار و البته انتخاب‌‌های صحیح به توفیقاتی منطقی و مقبول در نگاه دیگران دست‌یافت؛ شهاب حسینی در میان آن سایرین، نه فقط «مشهور» که «محبوب» هم شده بود. این تصویری ازشهاب حسینی در پایان دهه هفتاد است.

در قامت «پلیس جوان»
در آغاز دهه 80 اما مسیری تازه در برابر او قرار گرفت و اعتماد زنده‌یاد امیر قویدل، او را به چهره‌ای سینمایی تبدیل کرد. «رخساره» نخستین حضور رسمی شهاب حسینی برپرده سینماها بود که موفقیت چندانی را برای او در گام نخست به همراه نداشت چراکه شهاب سال پیش‌ از آن(1379) و از طریق ایفای نقش در مجموعه «پس از باران» به چهره‌ای آشنا برای مخاطبان بدل شده بود و نیاز به گامی استوارتر برای ماندگاری در سینما داشت. هرچند شهاب در آن سال تنها حضور در فیلم هنوز اکران نشده «آدمک‌ها» را در کنار «رخساره» تجربه کرد، اما بعدها حضورش در فیلم‌ها شتاب بیشتری گرفت، تا امروز یکی از پرکارترین‌های سینما شناخته شود. پخش مجموعه تلویزیونی «پلیس جوان» در کنار اکران «رخساره» شهاب را بیش از پیش در برابر چشم مخاطبان قرار داد و کارگردانان دیگر به تکاپوی بهره‌گیری از این جوان خوش سیما و بااستعداد افتادند. سه فیلم «زهرعسل»، «واکنش پنجم» و «این زن حرف نمی‌زند» در سال 81 در همین فضا مقابل دوربین رفت.

افتخار پشت افتخار
بعدها کارنامه شهاب بی‌وقفه در هر سال با حداقل دو فیلم پله‌پله شاکله یافت و پربار شد. هر چند در این مسیر تجربه‌های ناموفقی هم ثبت شد اما پیش روی شهاب راهی باز شد تا بتواند به جایی برسد که در یک سال (1387) هفت فیلم را در کارنامه خود ثبت کند؛ «آناهیتا»، «حوالی اتوبان»، «درباره الی...»، «دل‌شکسته»، «سایه وحشت»، «سوپراستار» و «نیلوفر». او در همین سال توانست سیمرغ جشنواره فجر را برای حضور در «سوپر استار» از آن خود کند و با حضور در «نیلوفر» به عرصه بازی‌های بین‌المللی ورود داشته باشد. 
در آغاز دهه 80 مسیری تازه در برابر شهاب قرار گرفت و اعتماد زنده‌یاد امیر قویدل، او را به چهره‌ای سینمایی تبدیل کرد. «رخساره» نخستین حضور رسمی شهاب حسینی برپرده سینماها بود که موفقیت چندانی را برای او در گام نخست به همراه نداشت
«درباره الی...» هم که بی‌تردید یکی از درخشان‌ترین حضورهای سینمایی او را رقم زد. حضوری که یکسال بعد بازی در «جدایی نادر از سیمین» را برای او رقم زد و خرس نقره‌ای برلین را هم به کارنامه افتخاراتش افزود. حسینی این روزها هم زمان دو فیلم «جدایی نادر از سیمین» و «برف روی شیروانی داغ» را روی پرده دارد که کمتر مخاطبی با تماشای آن‌ها میتواند حدس بزند حسینی جوان در سال‌های نه‌چندان دور همراه با چهره‌هایی چون رضا شفیعی‌جم و یوسف صیادی وارد عرصه بازیگری شده‌است.
بیوگرافی بازیگران و هنرپیشه ها - تبیان
ویرایش و تلخیص:آکاایران

 

حوالی سال‌های میانی دهه 70 بود که گروهی از هنرمندان جوان و فعال در تئاتر دانشجویی، گردهم آمده و در غالب تیمی دوستانه به اجرای برنامه‌های طنز می‌پرداختند. به شهرهای مختلف سفر می‌کردند و برنامه‌های شاد اجرا می‌کردند. اعضای این گروه بعدها هر یک در عالم طنز سینما و تلویزیون به‌چهره‌ای شناخته شده تبدیل شدند جز یکی؛ عضو سر به‌زیر و به‌ظاهر بی‌استعداد در طنازی روی صحنه، که در جریان فعالیت گروه هم کم‌کم از بازی فاصله گرفت و به شومنی یا به تعبیر وطنی «اجرا» روی آورد. نادر سلیمانی، نصرالله رادش، یوسف صیادی، یوسف تیموری و رضا شفیعی‌جم نام‌های بعدتر شناخته شده این گروه کوچک بودند و عضو سر به‌زیر و شومن گروه هم «سید شهاب‌الدین حسینی تنکابنی».

آغاز در دوران «نیم رخ»
شهاب حسینی جوان از همان سال‌های 75، 76 که حضور در عرصه هنر را در تئاترهای دانشجویی تجربه می‌کرد، پله پله مسیر خود را در دنیای شهرت و هنرورزی یافت و در نخستین تجربه تلویزیونی خود به‌واسطه یکی از هم‌دانشگاهی‌ها به برنامه «جمعه‌ها با شبکه2» از گروه کودک و نوجوان این شبکه پیوست. او که در این برنامه اجرای مسابقات مردمی و خلق فضایی شاد برای تلویزیون را عهده‌دار بود، در حین این هم‌کاری با نادر سلیمانی و بعدها با کامران ملک‌مطیعی آشنا شد. آشنایی با سلیمانی ورودش به همان گروه دوستانه را در پی داشت و ملک‌مطیعی هم پل ارتباطی او با دنیای رادیو شد. گویندگی و ایفای نقش در نمایش‌های رادیویی گام دیگری در تجربه‌اندوزی و تثبیت شهاب جوان به‌عنوان هنرمندی توانمند در عرصه بازی و اجرا بود. در همین ایام زمزمه تولید برنامه‌ای متفاوت در گروه کودک و نوجوان شبکه دوم، شهاب کنجکاو را برای ورود به عرصه‌ای نو تحریک می‌کند. اواخر دهه هفتاد تلویزیون در رویکردی جدید برای جلب توجه نسل نوجوان و جوان برنامه‌های جدیدی را تدارک دید و جهت برقراری ارتباط بیشتر با مخاطبان، سعی شد از مجریان جوان استفاده شود. از جمله این برنامه‌ها «نیم رخ» بود که تعدادی از هنرمندان فعلی سینما و تلویزیون از آنجا پا به عرصه شهرت گذاشتند؛ امیر حسین مدرس، حسین رفیعی، شقایق دهقان، صابر ابر، مهدی و محمد سلوکی از این دسته‌اند. 
‌شهاب حسینی جوان از همان سال‌های 75، 76 که حضور در عرصه هنر را در تئاترهای دانشجویی تجربه می‌کرد، به‌واسطه یکی از هم‌دانشگاهی‌ها به برنامه «جمعه‌ها با شبکه2» از گروه کودک و نوجوان این شبکه پیوست.

نفس عمیق با «اکسیژن»
هم‌زمان گروه کودک و نوجوان شبکه دوم سیما هم به صرافت ساخت برنامه‌ای در سبک و سیاق «نیم رخ» افتاد که این مصادف شده بود با ورود شهاب جوان به این گروه. بعد از مدتی برنامه‌ای در عصرهای نیمه دوم سال 77 از این شبکه روی آنتن رفت که «اکسیژن» نام داشت و جنگی ترکیبی با آیتم‌های موسیقی و نمایش بود. این برنامه متفاوت در مدت کوتاهی توانست در میان گروه سنی جوان به محبوبیتی حتی بالاتر از «نیم رخ» برسد و مهمترین دلیل آن هم اجرا بود. مجری جوانی در قاب تلویریون ظاهر شد که از جنس جوانان آن دوره بود، مثل آنان لباس می‌پوشید و حرف‌های دلشان را به زبانی گویا می‌گفت. شهاب‌الدین همان مجری جوان بود که از میان 150 نفر متقاضی اجرای این برنامه توانست نظر تهیه‌کننده را جلب کرده و مهمترین تجربه آن سال‌ها را در کارنامه خود ثبت کند. او در قیاس با سایرینی که هم‌زمان شناخته‌شدن از شبکه‌های تلویزیونی را تجربه می‌کردند، آینده‌ای متفاوت برای خود ترسیم کرد و به واسطه پشتکار و البته انتخاب‌‌های صحیح به توفیقاتی منطقی و مقبول در نگاه دیگران دست‌یافت؛ شهاب حسینی در میان آن سایرین، نه فقط «مشهور» که «محبوب» هم شده بود. این تصویری از شهاب حسینی در پایان دهه هفتاد است.

در قامت «پلیس جوان»
در آغاز دهه 80 اما مسیری تازه در برابر او قرار گرفت و اعتماد زنده‌یاد امیر قویدل، او را به چهره‌ای سینمایی تبدیل کرد. «رخساره» نخستین حضور رسمی شهاب حسینی برپرده سینماها بود که موفقیت چندانی را برای او در گام نخست به همراه نداشت چراکه شهاب سال پیش‌ از آن(1379) و از طریق ایفای نقش در مجموعه «پس از باران» به چهره‌ای آشنا برای مخاطبان بدل شده بود و نیاز به گامی استوارتر برای ماندگاری در سینما داشت. هرچند شهاب در آن سال تنها حضور در فیلم هنوز اکران نشده «آدمک‌ها» را در کنار «رخساره» تجربه کرد، اما بعدها حضورش در فیلم‌ها شتاب بیشتری گرفت، تا امروز یکی از پرکارترین‌های سینما شناخته شود. پخش مجموعه تلویزیونی «پلیس جوان» در کنار اکران «رخساره» شهاب را بیش از پیش در برابر چشم مخاطبان قرار داد و کارگردانان دیگر به تکاپوی بهره‌گیری از این جوان خوش سیما و بااستعداد افتادند. سه فیلم «زهرعسل»، «واکنش پنجم» و «این زن حرف نمی‌زند» در سال 81 در همین فضا مقابل دوربین رفت.

افتخار پشت افتخار
بعدها کارنامه شهاب بی‌وقفه در هر سال با حداقل دو فیلم پله‌پله شاکله یافت و پربار شد. هر چند در این مسیر تجربه‌های ناموفقی هم ثبت شد اما پیش روی شهاب راهی باز شد تا بتواند به جایی برسد که در یک سال (1387) هفت فیلم را در کارنامه خود ثبت کند؛ «آناهیتا»، «حوالی اتوبان»، «درباره الی...»، «دل‌شکسته»، «سایه وحشت»، «سوپراستار» و «نیلوفر». او در همین سال توانست سیمرغ جشنواره فجر را برای حضور در «سوپر استار» از آن خود کند و با حضور در «نیلوفر» به عرصه بازی‌های بین‌المللی ورود داشته باشد. 
در آغاز دهه 80 مسیری تازه در برابر شهاب قرار گرفت و اعتماد زنده‌یاد امیر قویدل، او را به چهره‌ای سینمایی تبدیل کرد. «رخساره» نخستین حضور رسمی شهاب حسینی برپرده سینماها بود که موفقیت چندانی را برای او در گام نخست به همراه نداشت
«درباره الی...» هم که بی‌تردید یکی از درخشان‌ترین حضورهای سینمایی او را رقم زد. حضوری که یکسال بعد بازی در «جدایی نادر از سیمین» را برای او رقم زد و خرس نقره‌ای برلین را هم به کارنامه افتخاراتش افزود. حسینی این روزها هم زمان دو فیلم «جدایی نادر از سیمین» و «برف روی شیروانی داغ» را روی پرده دارد که کمتر مخاطبی با تماشای آن‌ها میتواند حدس بزند حسینی جوان در سال‌های نه‌چندان دور همراه با چهره‌هایی چون رضا شفیعی‌جم و یوسف صیادی وارد عرصه بازیگری شده‌است.




:: موضوعات مرتبط: بیوگرافی , ,
:: برچسب‌ها: شهاب , حسینی , هم چی ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








آخرین عناوین مطالب